تاخیر تکلم و سوال نکردن کودک

سلام.وقتتون بخیر.

دختر 3ساله ای دارم که تو حرف زدن یکم تاخیر داره.

تو 3ماهگی آوا گفت و تو 9ماهگی جمله کامل گفت (درو باز کن) در صورتی که حتی هنوز مامان بابا نمیگفت.

البته اینم بگم که تا حدود 14ماهگی غذای میکس میخورد وگرنه اوق میرد و حتی الانم که 3سالشه گوشت قرمز به سختی میتونه قورت بده.

کم کم از 9یا 10ماهگی رفتارای عجیب ازش دیدیم بی قراری های شدید و عصبی شدن جیغ زدن های خارج از کنترل و پرت کردن خودش به این ور اون ور خودزنی و .... به تجوبز دکتر مغز و اعصاب 9ماهه که ریسپریدون 1چهارم هر شب میخوره الان خیلی آروم تره ولی کم کم متوجه شدیم تو حرف زدن تاخیر پیدا کرده که کاردرمانگر و دکتر مغژ و اعصاب میگن به خاطر همین بی قراری ها و استرس هاست الان تکلش یه کم بهتر شده ولی هنوز تحلیل نداره معمولا بیشتر سوالی که ازش پرسیده میشه رو تکرار میکنه مثلا اگه ازش پرسیده شه اسمت چیه سوال رو تکرار میکنه و اسمش رو نمیگه .

حالا جدیدا متوجه شدم که دخترم اصلا سوال نمیپرسه....مثل   این چبه!!!     چرا اینجوریه؟ چطور اینطور شد؟؟؟؟.....  اینچنین سوالات که معمولا بچه ها میپرسن

از اونجایی که فعلا به دکترش دسترسی ندارم میخواستم بدونم نشونه ی نگران کننده ایه و باید هر چه سریعتر با دکترش در میون بذارم یا طبیعیه!

سپاس از راهنماییتون

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

درود بر شما

حقیقتا با توجه به توصیفاتتون من به دو احتلال بیش فعالی و یا اتیسم مشکوکم هرچند باید تمام مهارتهاش چک بشه
مشخصا وضعیت قدرت عضلاتش و هماهنگیش باتوجه  به مواردی که گفتید خوب نیست
از طرفی بهتره ابتدا برای تشخیص دقیق به روان پزشک مراجعه کنید