وابستگی عاطفی به همکار

سلام

من پسری 33 ساله و کارمندم

چه جوری میشه از وابستگی عاطفی رها شد ؟

یکی از همکارانم دختری 30 ساله است که چندین بار به خواستگاری من جواب منفی داده شخصیت من بسیار احساساتیه که طی چند سال گذشته بخش زیادی از این احساسات رو به سختی کنترل کردم فکر کردن به همکارم و پاسخ منفی ایشون آزار دهنده است لطفا راهنمایی بفرمائید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت مرد شغل کارمند وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام آقای محترم.
واقعاً ناراحت کننده است چندین بار جواب منفی شنیدن.
آیا همکار شما برای جواب منفی شان دلیلی هم ذکر کرده اند؟
این ماجرا احتمالا توصیف‌هایی از جانب شما احتیاج دارد. مراجعه به یک مشاور و روانشناس میتواند کمک بزرگی به شما برای فهم علت این درد و رنج بکند.
شما به نوع شخصیت خودتان اشاره کردید. بله این بسیار مهم است. میتوانید در مورد شخصیت تان بیشتر کنجکاوی کنید و روی آن کار کنید. اگر فکر می کنید زیادی احساساتی هستید و این شما را رنج می دهد، لازم است به کمک مشاور یا کتابهایی روی تغییر این جنبه از وجودتان بیشتر تمرکز کنید.
توصیه من این است که این دو کتاب را حتما مطالعه بفرمایید:
قصه عشق
آیا تو آن گمشده ام هستی؟
​​​​​​