سلام

سوال داشتم،اینکه من تقریبا یک ماهه که قرص جلوگیری مارولین استفاده میکنم برای برطرف کردن کیست ،هفت تا دونه مونده تا این بسته تموم بشه،

میخواستم بدونم اگه رابطه محافظت نشده داشته باشم باید از قرص اورژانسی هم استفاده کنم یا احتیاجی نیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
بهتره ماه اول از یک روش پیشگیری دیگری هم بجز قرص استفاده بشه
اگر رابطه محافظت نشده بوده دو قرص همزمان و دو قرص ۱۲ساعت بعد و مابقی طبق روال عادی مصرف بشه ولی نظم قاعدگیتون ممکنه تا دو سیکل بهم بریزه وپریود با تأخیر اتفاق بیافته