تردید برای ماندن با نامزد

سلام آقای دکتر وقت بخیر. من دو ساله نامزد دارم. ایشون 7 سال از من بزرگتر هستند. 37 ساله و من 30 ساله هستم. دو سال بطور اتفاقی تعدیل نیرو کردن و از کار بیکار شدن و دو سال گذشت تا کار پیدا کردن.(البته هنوز سرکار نرفتن و فقط مدارکشون رو تحویل دادن) من الان یه خواستگار دارم که ماهی 7 میلیون درآمد داره و خونه و ماشین داره. 32 ساله هستن ایشون. خیلی مردد شدم خواهش میکنم کمکم کنید. از طرفی نامزدم پولی نداره و فقط یه خونه داره. به نظر شما چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز

اينكه نامزدتان بعد از دست دادن شغل در تكاپوي شغل جديد بوده است نشانه از كاري بودن ايشان و همت ايشان است .بايد با خودتان باشيد ببينيد ملاك شما براي تشكيل زندگي چيست و چه چيزي برايتان الويت دارد (مثلا تحصيلات ،قيافه،جايگاه اجتماعي ،اخلاق،ماديات)

سود و زيان كنيد ويژگي هاي مثبت نامزدتان را بنويسيد و در مقابل ويژگي منفي ايشان را و همين كار را براي خاستگار جديد انجامدهيد ببينيد كدام كفه ترازو سنگين تر است .براي چند دقيقه درامد و دارايي هاي دو طرف را ناديده بگيريد و فكر كنيد اگر هر دو در حدصفر بودن انتخاب شما كدام بود .يادمان باشيد بودن پول باعث خوشبختي ميشود اما خود پول به تنهايي معيار خوشبختي نيست .

حتما از مشاوره پيش از ازدواج كمك بگيريد .