خودارضایی در روابط جنسی تاثیر است؟

سلام. من در دوران نامزدیم هفته ای‌ یک بار پیش نامزدمم و رابطه داریم و هردو به اوج و ارگاسم میرسیم،اما در طول هفته که نیستن من میل زیادی دارم و گاهی که خیلی میلم زیاد باشه خودارضایی میکنم یعنی به صورت اعتیاد نیست فقط اگه خیلی میلم زیاد باشه چند هفته ای یک بار آیا ممکنه روی رابطه جنسیم با نامزدم یا در آینده بعد از دواج تاثیر منفی بزاره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
قطعا تاثیری نمی گذاره ولی سعی کنید یا زودتر هم رو ببینید مثلا هفته ای دو تا سه بار و یا هر چه زودتر عروسی کنید که در دسترس هم باشید .