گریه شبانه کودک ۹ ماهه

با عرض سلام. دختر من ۹ ماهست، الان چند وقته شبا تا صبح چندین بار بیدار میشه و گریه میکنه و من مجبورم تا صبح ۱۰بار بهش شیر بدم تا بخوابه، میخواستم ببینم علت این همه بیداری تا صبح چی میتونه باشه؟؟با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز با هربار بیدار شدن کودک بلافاصله عکس العمل نشان ندهید. در بسیاری از مواقع کودک کمی جابجا می شود و گریه مختصر وسپس می خوابد.
بطور کلی برای خواب بهتر کودک گرسنه نباشد غذای کمکی و شیر کافی بخورد. پوشک تمیز باشد، محیط از نظر نور و دما مناسب باشد.