گوشت اضافه کنار مقعد

سلام وقتتون بخیر

من حدودا  ۳ روزه کنار مقعدم بین مقعد و واژن یه لایه حدود ۳ میلی شاید کمتر یا بیشتر به صورت گوشت اضافه ایجاد شده که صورتی رنگه درد و خونریزی هم به هیچ عنوان ندارم با آب سرد ملتهب تر میشه

دارم از دلشوره میمیرم همش فکر میکنم سرطانی چیزی باشه راستی زگیل هم نیست مطمئنم

این گوشت اضافه از سوراخ مقعد خارج شده و به سمت واژن کشیده شده

سابقه یبوست هم از کودکی دارم

بخدا از نگرانی زندگی ندارم

ممنون میشم سوال منو در اولویت پاسخ بدید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام
با توجه به سابقه یبوست احتمالا تگ پوستی ساده است . یبوست طولانی مدت موجب زخم ها و خراشیدگی های پوستی در ناحیه مقعد می شود و در نهایت کنار این خراشیدگی ها تگ پوستی ایجاد می شود که کاملا بی ضرر است.
اما برای اطمینان حتما نزد یک پزشک معاینه انجام شود.