از پوشک گرفتن پسر 4 ساله

با سلام. پسرم ۴ سال ۸ ماهه است ولی متاسفانه هنوزم شبها پوشکش میکنم چون خیلی وقتها خودشُ خیس میکنه.در طول روز پوشک نمیکنم ولی مشکل اصلی اینِ که اگه خودم به پسرم نگم جیش داری و نبرمش خیلی راحت خودشُ خیس میکنه و حتی شماره ۲ هم میریزه تو شلوار البته پسرم مشکل گفتار داره جملات خیلی کمی میگه و همچنین از لحاظ حرکتی هم مشکلاتی داره مستقل نیست خیلی.

ولی میتونه جیش و پی پی رو بگه و اینکه تشخیص داره که باید بره توالت،البته بعضی وقتها هم قبلش بهم میگه که دستشویی داره.

 ذله شدم از این بی تفاوتیش بارها بخاطر فشار عصبیم تنبیهش کردم.

خواهش میکنم منُ راهنمایی کنید چه کاری میتونم براش بکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام وقت شما بخیر
اولین مطلب اینکه آیا معاینات تخصصی روی کودکتان انجام دادید و به شما گفتند اختلال در تکلم و حرکت داره یا خودتان دارید علائمی را می‌بینید ؟؟
چون در صورت اختلال در این دو مورد ،بسیار امکان دارد که اختلالی در دفع هم  داشته باشد و هنوز قادر به کنترل ۱۰۰٪ این موضوع نباشد و نه دیگه با شما لج بازی کند!
اما در کنار این مطلب که خیلی هم مهم است شما می‌توانید با دادن آموزش درست و به اندازه به کودکتان هم کمک کنید
با توجه به شناختی که از فرزندتان دارید یک ساعت زنگ دار تهیه کنید و یا موبایل خود را هر ۲ ساعت یک بار تنظیم کنید که با زنگ آن مثل یک بازی کودکتان به سرویس بهداشتی برود .
فقط مطلب مهم این است که از این کار به عنوان بازی یاد کنید و هیچ گاه عصبانی نشوید ،در کمال آرامش این رفتار را انجام دهید. تا بدین شکل بدن کودکتان را شرطی کنید که خودش به سرویس بهداشتی برود.
با سپاس