آیا ممکنه من باردار باشم؟

سلام. من بیست سالمه و از روش طبیعی استفاده میکنم 27 ام مهر پریود شدم و هفت روز مدت پریود ام. و نزدیک 15 روز درد سینه دارم دور سینه و کنار سینه و خود سینه درد دارد وقتی ک میپرم بدتر می‌شود و سینه  هام بزرگتر هم شده  و دور حاله  سینه سمت راست ام التهاب قرمز رنگی دارم اندازه لوبیا . و الان دو روزه ک حالت تهوع و سردردم دارم. روش جلوگیری ام طبیعی بود آیا ممکنه من باردار باشم بی بی چک هم گذاشتم منفی بود البته 27 ام آبان باید پریود بشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام عزیزم
ما به خانم هایی که سیکل قاعدگی منظمی دارند و به موقع دچار عادت ماهانه می شوند توصیه می کنیم اگر می خواهند بدانند که باردار هستند یا نه بعد از اینکه زمان مقرر پریودشان گذشت و خونریزی اتفاق نیفتاد آزمایش بدهند. حالا این آزمایش می تواند آزمایش خون یا بارداری باشد.