سلام میخواستم بدونم پوست مرغی با لیزر درمان میشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کلینیک پوست، مو، لیزر و لاغری

سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز

  شما می توانید از مشاوره پزشکان پوست ومو کلینیک های ایرانیان استفاده نمایید .
جهت اطلاعات بیشتر با شماره 02175900 بخش پشتیبانی 24 ساعته کلینیک های ایرانیان تماس حاصل فرمایید .

تجربه شما

بنظرم در وقع حمام کردن اول با آب گرم  منظورم آب داغ نیست حمام کن بعد آخر ک دیگه حمام کردنت تمام شد برای 10 ثانیه برو زیر آب خنک  .من یکیو دیدم این کارو کرد واقعا بهتر شده