رشته تحصیلیمو دوست ندارم چیکار کنم؟

سلام. من تازه کارشناسی مددکاری رو تموم کردم و تقریبا تا آخر امسال وارد دوره طرح 2 ساله میشم

به رشتم علاقه ایی ندارم و تصور اینکه بخوام یه عمر با این رشته و موقعیت اجتماعی سر کنم رو ندارم

از طرفی هر چقدر فکر میکنم چه رشته دیگه ای هست که برای خانم مناسب باشه و تو حیطه روانشناسی و معلمی نباشه پیدا نمیکنم

سوالم اینکه من اگه بخوام تغییر رشته بدم چی بخونم ؟

ذهن چند پتانسیلی دارم و تقریبا علایقم زیاده

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام. دوره طرح دو ساله برای رشته ممدکاری اجتماعی اجباری نیست. بنابراین اگر به این رشته و شغل علاقه ندارید بی جهت دو سال وقت خود را صرف طرح رفتن نکنید. می توانید معافی از طرح بگیرید و مدرک خود را آزاد کنید. با مدرک کارشناسی مددکاری می توانید در کنکور کارشناسی ارشد کلیه رشته های علوم انسانی- علوم پایه - علوم مهندسی و فنی- علوم کشاورزی - هنر شرکت کنید. من روحیات شما را نمی دانم. دفترچه کارشناسی ارشد پارسال را مطالعه کنید. اسم چند تا رشته را که حدس می زنید علاقه دارید دربیارید. اگر راهنمایی بیشتر خواستید از طریق همین جا سوال کنید.