مشکلات رفتاری همسر

با عرض سلام خدمت مشاور محترم

ما ۵ سال هست که ازدواج کردیم و همدیگرو دوست داریم

مشکل اصلی این است که همسرم تندمزاج است و سر کوچکترین مساله عصبانی میشود و با تشر جواب می دهد و برایش مهم نیست که در کجا و در چه جمعی باشیم بعدش سریع فروکش می کند اما معذرت خواهی نه

من چندین راهکار در پیش گرفتم

۱) مراجعه به مشاوره و قرص = بی تاثیر بود

۲) مقابله به مثل= شرایط بدتر شد

۳)بعدا که آروم میشد باهاش صحبت میکردم =قول میداد اما تکرار میکرد

۳)الان تمام عواملی که باعث عصبانیتش میشود را رعایت میکنم و زمان عصبانیت کلا سکوت میکنم= الان شرایط طوری شده که پرروتر شده؛ یعنی به خودش اجازه داده جلوی هرکس که دلش خواست بهم توهین کنه

وقتی می بینه من سکوت میکنم ؛حق رو به خودش میده

روح و روان من داغون شده

تو رو خدا نگید باهاش صحبت کن یا مشاوره بفرست که فایده نداره

به هر روشی باهاش صحبت کردم چندین مشاور خوب فرستادم اما فقط کوتاه مدت جواب میداد

جدیدا چون هیچی نمیگم خیلی قلدر و حق به جانب تر شده

از طرفی هم نمیتونم به خودم اجازه بدم که همش باهاش بحث کنم

دلم میخواد پسرم در یک فضای آروم بزرگ بشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل دبیر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
نگاه خود شما خیلی مهم هست چند نکته در سوال وجود داشت در تمام راه حل به نحوی شما خواهان تغییر همسرتون بوده اید ، ما نمیتونیم کسی رو تغییر بدیم .شما بهتر هست روی خودتون تمرکز کنید .