سلام

من تکواندو کارم و اصلا دوست ندارم تکواندومو ول کنم ولی مشکل زانو درد دارم نمیدونم چیکار کنم برطرف بشه خیلی درد دارم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

سلام خدمت شما دوست گرامی
شما باید توسط یک فوق تخصص ارتوپدی زانو ویزیت بشید تا علت دردتون مشخص بشه. زانو مفصل بسیار حساس و ضعیف و حیاتی در بدنِ.  لطفا در پیگیری درمانتون کوتاهی نکنید و اگر متخصصی که خدمتتون گفتم تشخیص دادن که لازمه ورزشای سنگین رو کنار بزارید با جدیت تمام به نفع سلامتیتیون این کار رو انجام بدید.