درمان هماتوم در هفته هفتم

باسلام بنده ۲۴ساله هستم سابقه سقط قبلی ندارم  و الان باردارم از هفته پنج که لکه بینی خیلی کم داشتم که هفته هفتم تشخیص هماتوم به ابعاد۳۹*۳۸*۱۹ داده شد البته هتوز هم لکه بینی ندارم و از هفته پنجم استراحت مطلق دارم تاامروز که هفته نه هستم دکترمم تاامروز استراحت داده بود ولی من میترسم هماتومم حذب نشده باشه و چون شاغلم و ازامروز باید برم سرکار ترسم بیشتر میشه نظرشما دراین باره چیه ؟ ایا استراحت تاهفته نه کافیه؟ درضمن درهفته هفت که سونو انجام دادم قلب جنین تشکیل شده بود و کاملا سالم بود و دکترم کفت روزی یک عدد شیاف پروژسترون۲۰۰ و قرص آ اس آ و یدوفولیک و آموکسی سیلین مصرف کنم و فقط یک هفته استراحت داشته باشم درحالیکه من دو هفته استراحت کردم.نوبت بعدی سونوگراغی هم برای هفته دوازده غربالکری دادند.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

براي اطمينان از سلامت جنين و جذب هماتوم پشت جفت و تمام شدن نگرانيتون، مي تونيد يك سونوگرافي در هفته نهم انجام بديد