آمینوسنتز بدم یا سل فری؟

سلام. من غربالگری اول عدد nt ام توی 11 هفته و شش روز 3.06 دراومد. اما نتیجه ی خون نرمال بود. سل فری دادم که خوشبختانه جواب منفی بود. سونوی آنومالی و اکوی قلب جنین هم کاملا خوب بود همه چی. الان هجده هفته و چهار روزم. نمیدونم بازم نیازه آمینو سنتز بدم یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

باعددntکه گفتید،راه قطعی وتضمینی برای اثبات سلامت جنین آمنیوسنتزاست وبایداکوقلب جنین هم انجام شود