درمان زانو درد چیه؟

سلام خسته نباشید من اکثرا شبا زانو درد میگیرم تو زانوم سرده انگار یخ تو زانوی راستمه.شبا موقع خواب باید پتو رو چند دور ب زانوم بپیچم تا گرم شه و خوابم ببره دلیلش چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام
وقت بخير
احتمالا خونرساني مفصلتان به دليلي كافي و مناسب نيست
ورزش هاي تقويتي براي عضلات اطراف مفصل زانو را شروع كنيد
شب ها اگر طاقباز ميخوابيد زير زانو بالش بگذاريد و اگر پهلو ميخوابيد بين دو زانو را با بالش پر كنيد.
در طول روز دائما حركت پنجه و شپاشنه را انجام دهيد تا خونرساني زانو بهتر شود
از روغن هاي گرم كنند مانند روغن زيتون بو دار و روغن سياه دانه استفاده كنيد.