علت درد شست پا

76 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام وقتتون بخیر

کفش هایی که من میپوشم نه تنها تنگ نیست و پام رو نمیزنه،پاشنه بلندم نیست،لاغر اندامم،اما همیشه از بیرون که میام خونه،،شست پاهام خیلی درد میکنه و دردش ضربانی هست و انگار انگشتم تحت فشار هست،،البته من گودی کمر و زانو درد و گردن درد شدید دارم.

گردن دردم بخاطر مطالعه زیاد هست و نمیتونم ساعتش رو کم یا تغییرش بدم،

قرص هایی که مصرف میکنم،قرص های لووتیروکسین و ترانکوپین،آسنترا،پراپرونولول،لاموژین هست...

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام
وقت بخير
اينهمه دارو براي چه؟
به مراكز اسكن كف پا مراجعه كنيد و قوس هاي كف پا را با كمك كفي هاي مخصوص اصلاح كنيد

تجربه شما

سلام خدمت خانم دکتر من پاهام همیشه سرد و بعضی وقتا وبیشتر عصبی شدنی رگ بغل پام میگیره ودرد شدیدی میگیره علت و درمانش

مرسی از کمک و راهنمایی تون

تحت درمان افسردگی زیر نظر متخصص اعصاب و روانم