با کار درمانی میشه کار کرد؟

97 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام

میخواستم میانگین درامد کاردرمانی رو بدونم مثلا تو کلینیک شخصی و مراکز دیگران و بیمارستان

بعد من شنیدم فقط تو تهران میشه کارکرد و چون بیمه نداره همه درمانگاه میرن و کسی کلینیک شخصی نمیره به دلیل هزینه ها

و اینکه دکتری نمیتونن خوب تشخیص بدن واسه همین فیزیو تراپی میفرستن به جای کاردرمانی

اینارو یه فیزیوتراپ بهم گفته

بعد گفته اگه پزشک معرف خوب نداشته باش برای مطب خصوصی درامد نخواهی داشت

با همه اینا میشه درامد 8 تومن تو کلینیک شخصی یا بدون کلینیک مثلا با دو جا کار داشت

اطلاعات تکمیلی

سن 17 جنسیت زن شغل دانش اموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

سلام
اکثر اطلاعاتی که بهتون دادن اشتباهه و برای پیدا کردن درک درست از رشته و شرایط کاری اون در کشورمی‌تونید مقاله جامع ما که بالاترین رتبه رو در گوگل داره مطالعه کنید:
لینکش رو در ادامه براتون میزارم:
رشته کاردرمانی و انتخاب آن به عنوان شغل آینده

تجربه شما

ممنون از جوابتون

یعنی درآمد کاردرمانی مثل پرستاریه ؟