درمان لکنت زبان دختر سه ساله

سلام خسته نباشید دختر من در دوسالگی خیلــــی بد ترسید و از اونموقع تاحالا که ۳ سالش شده توی حرف زدن مشکل داره مخصوصا وقتی از چیزی بترسه یا هیجان داشته باشه

وقتی میخواد یه جمله بگه کلمه قبلی رو ۴،۵ بار تکرار میکنه تا کلمه بعد رو بگه یا وقتی میخواد شروع کنه هی میگه إ إ إ بحالت کشیده...بردمش گفتار درمان ولی حس میکمم اونـقد روش تاثیر نداشته

بنظرتون با توجه به سنش و مدت زمان طولانی که درگیرش بوده لکنتش برطرف میشه))

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتار درمانگر

سلام دوست عزیز، بله لکنت در سنین پایین به خوبی کنترل میشه، اگه بیش از ۶ ماهه که مرتب گفتاردرمانی میبرید اما نتیجه نگرفتید توی انتخاب گفتاردرمانگرتون تجدید نظر کنید.