سلام خسته نباشید. پسرم یک و نیم سالشه خوابش خیلی خوب بود الان ۳ شبه تو خواب خیلی نق میزنه از چی میتونه باشه؟ چیکار باید کنم

جاش تمیزه و غذاشم میخوره هیچ علائم سرماخوردگی ام نداره

ممکنه از دندون دراوردن باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز برای خواب بهتر باید به اصولی توجه شود مثل دما و نور مناسب اتاق، لباس مناسب کودک، شام کامل بخورد و گرسنه نباشد، پوشک تمیز باشد، ساعات پایانی روز نخوابیده باشد تا شب بهتر بخوابد. گاهی مواقع بیماری و یا مواردی مثل همین دندان درآوردن که باعث بیقراری کودک می شود هم باعث بدخوابی می شود.
به این نکات توجه کنید.