سلام. پسر ۶ ساله بعضی وقتها شب ادراری داره و در طول روز به سختی و با زور باید ببرمش دستشویی تا ادرار کنه و هرکار میکنم نمیشینه و ادرار کنه ایستاده ادرار میکنه باید چیکارکنم تا بشینه و ادرار کنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک

سلام

شب ادراری در کودکان بالای 5 سال هستند نیاز به بررسی های بیشتر دارد . مسائلی از قبیل اضطراب کودک ،‌طریقه از پوشک گرفتن و ... و هم چنین از نظر پزشکی می بایست مورد بررسی قرار بگیرد .
توصیه می کنم ابتدا به پزشک کودکان مراجعه کنید و از نظر فیزیولوژی مورد بررسی قرار بگیرد و بعد از حصول اطمینان به روانشناس مراجعه بفرمایئد