شک به بارداری و مصرف قرص

خسته نباشین الان پنجاه روز میشه پریود نشدم ازمایش و تستامم منفیه. ازمایش و سونو هامم میگه مشکلی ندارم نمیدونم چراپریود نمیشم اما تمام علایم حاملگی رو دارم. از تکرر ادرار و سرگیجه و یبوست بگیر تا ترشحات شیری و نفخ و درد کمر و شکم و.... الان دکتر برام دارو نوشته میترسم بخورم باردار باشم ناخواسته بهش ضربه بزنم. مثل دزوسپتیو و آگنوگل و مدروکسی پروژسترون

بنظرتون اگر این هارو بخورم و باردار باشم به جنین اسیب میرسه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل ارایشگر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیز من
اگر آزمایش دادید و منفی بوده شما قطعا باردار نیستید!
ترشحات شیری از پستان نشان دهنده بالا بودن میزان پرولاکتین در بدن شماست و همین مورد باعث شده شما پریود نشید و البته تخمک گذاری هم قطعا دچار اختلال شده.
آزمایش پرولاکتین بدید و بعد باید جهت کاهش سطح این هورمون دارو مصرف کنید