بالا بودن آنزیم کبد

سلام خسته نباشید. من آزمایش دادم آنزیم های کبدم بالاست. و سنگ کیسه صفرا به قطر 17 دارم. و چهار ماه پیش به علت کلستاز بارداری بچمو هفته سی و پنج از دست دادم. من الان به دکتر مراجعه کردم قرص اورسوداوکسی داده روزی دوتا مصرف میکنم. راستش دکتر من هر بار یه چیزی میگه. آیا باید برم واسه عمل کیسه صفرا؟ چیکار کنم که دوباره کلستاز نشم؟ قصد بارداری مجدد رو دارم؟ تورو خدا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام
البته مشکل شما جدی تر از آن است که بتوان بصورت مجازی پاسخ کاملی به شما داد اما باید بدانید مادامی که سنگ در کیسه صفرا دارید احتمال اینکه سنگ وارد مجرا شود و کلستاز ایجاد کند وجود دارد. بهتر است در صورت صلاحدید جراحی که شما را معاینه میکند، قبل از بارداری اقدام به خارج کردن سنگ نمایید.