سلام ممنون میشم کمکم کنید

من آخرین پریودیم ۲۱ شهریور بود و سه روز بعدش آزمایش بتام ۱۸۵ بود و دکتر برام استراحت مطلق تجویز کرد آمپول فمولایت هفته ای یدونه دو روز بعد آزمایش لکه بینی شروع شد که با گذاشتن شیاف برطرف شد تا دوباره دیروز و امروز شدتش زیاد و کم میشه ولی تو ادرارم نیست خودمو پاک میکنم هست. سوال مهمم اینکه من دیروز رفتم سونو برای تشکیل قلب که نه ساک جنین و نه خود جنین رویت نشد میخوام بدونم احتمال خارج از رحمی هست؟یا اینکه بارداریی پوچ؟یا زود رفتم سونو دادم؟😭

از دیروز کشاله رونم خیلی درد میکنه هی آروم میشه دوباره شروع میشه

من باید چیکار کنم تروخدا راهنماییم کنید دارم دق میکنم😭😭

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز
طبق اولین روز آخرین قاعدگی که ذکر کردید ۲۱شهریور، الان شما باید هفت هفته و پنج روز باشید که در این سن حاملگی ساک و حتی ضربان قلب جنین قابل روئیت و شنیدن هست!
آزمایش بتا بدید و ۴۸ساعت بعد مجدد آزمایش بتا تکرار بشه
اگر عدد بتا پایبن بود احتمالا سقط انجام شده
اگر بتا بالا بود احتمال حاملگی خارج رحمی هست و حتما سونوگرافی دقیق باید انجام بشه