درد تخمدان چند ماه پس از جراحی آندومتریوز

سلام وقت بخیر. من حدود 5 ماه پیش لاپراسکوپی کیست آندومتریوز کردم. دو تا کیست کوچیک سمت راست و یک کیست حدودا 10 سانت سمت چپ. ضمنا آندومتریوز به رودهامم هم سرایت کرده بوده.

الان بعد از گذشت 5 ماه بلافاصله بعد از اتمام پریود(یعنی خیلی نزدیک تخمک گذاری نیست و چندروز مونده) تخمدان چپم درد دارم، و مثل قبل از عمل روده هام نفخ می کنن خصوصا زمانیکه درد تخمدانم یکم تشدید می شه و مشکل یبوست هم دارم (مثل زمان قبل از عمل).

در حال اقدام برای بارداری هستم و هنوز باردار نشدم. دارو هم فقط فولیک اسید مصرف می کنم.

می خواستم بدونم این موارد طبیعی هست و عوارض عمل یا اینکه مشکلی هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

نفخ و یبوست و درد تخمدان در نزدیکی و حول و حو قاعدگی یک مساله کاملا معمول و طبیعی است و برای تمام خانمها اغلب اتفاق میفتند..بعد از لاپاراسکوپی بسته به سنه شما گاهی تا یکسال فرصت بارداری داده میشود و اقدام به باردتری باید ادامه یابد