بی توجهی همسر به نیازهای من

من دو ماه ازدواج کردم مشکلم با همسرم است با اینکه مهربان هستند بی احساس و سرد رفتار میکنند ما تقریبا یک هفته و نیم رابطه ای نداشتیم با اینکه تازه ازدواج کردیم و من قبلا بهشون چند بار نیازهام و میگفتم چون آدم گرمی هستم ولی دیدم ایشون اهمیت نمیدن سعی کردم اهمیت ندم که ایشون درخواست رابطه کنن که بدتر شد

مشکلم فقط رابطه نیست خیلی وقتا پشت به من میخوابه و بهش میگم بغلم کن هیچ اهمیتی نمیده و گاهی فحش میده شاید خیلی اوقات حسرت گفتن دوست دارم و بغل کردنش و میخورم

من زیاد اهل گریه نیستم یک بار به او این مشکل رو توضیح دادم هیچ حرفی نزد و حرفام واقعا هیچ تاثیری تو رفتارش نداشت و آن چنان گریه ام گرفت که نازم کرد ولی چیزی نگفت و من به اتاق رفتم حتی برای اینکه که گریه نکنم و قهر نکنم نیومد و روی مبل خوابید

من و همسرم هیچ مشکلی تو زندگی مثل پول و خیانت و... از این مشکلات اصلا نداریم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانی

سلام وقت بخیر
شناختن و درک آدمهایی در ظاهر با محبت و با ملاحظه به نظر می‌رسند اما وقتی پای به اشتراک گذاشتن احساسات و عمق هیجانات می‌شود، کاملا سرد و بی‌احساسند کار سختی است.

اگر این احساسی است که اغلب نسبت به همسرتان دارید پس می‌تواند علامت این باشد که او از دسته آدمهایی است که اهل ابراز احساسات و هیجانات نیست. این تیپ افراد آدمهایی کاملا طبیعی هستند که نمی‌توانند عمیق‌ترین احساسات خود را به کسی بروز دهند و به ندرت به موضوعات عشقی علاقه نشان می‌دهند یا احساس خود را با کسی در میان می‌گذارند. آنها ممکن است نیاز به توجه داشته باشند اما هرگز نمی‌توانند پیوند عاطفی درست و حسابی با کسی برقرار کنند.

اغلب مردها احساسات خود را پنهان می‌کنند اما نه همیشه و نه تماما! ولی اگر شوهر شما تحت هیچ شرایطی احساسی بروز نمی‌دهد یا هرازگاه به شما ابراز علاقه و عشق می‌کند یعنی ارتباط او با شما احساسی و هیجانی و عشقی نیست. طرز رفتار و واکنش‌های یک مرد، چیزهای زیادی از قلبش بروز می‌دهد.

بعضی از مردها از کمبود اعتماد بنفس رنج می‌برند و به راحتی نمی‌توانند خود واقعی‌شان را نشان دهند. آنها همیشه پشت دیواری که برای خود ساخته‌اند پنهان می‌شوند و به ندرت چیزی از خود بروز می‌دهند که باعث بشود شما به ضعف‌های‌شان پی ببرید. برای یک زن واقعا خشمگین کننده و ناامید کننده است که مرد واقعی ِ پنهان شده پشت دیوار را ببیند اما اگر متوجه شدید همسرتان خودش را پشت حصاری خود ساخته مخفی می‌کند باید بدانید همیشه هم مشکل از عدم ارتباط نیست که این دیوار را می‌سازد بلکه ممکن است مرد شما از این بترسد که مبادا شما به ضعف‌هایش واقف شوید و دیگر او را دوست نداشته باشید. و برای همین هرگز از عمیق‌ترین و واقعی‌ترین احساسات و رازهای خود با شما حرفی نزند.
در یک رابطه اگر شما تنها کسی باشید که تمام وقت و انرژی و عشق‌تان را صرف کنید و هیچ تعاملی بین شما نباشد و همسرتان فقط مانند یک گیرنده عمل کند، اصلا درست نیست. عشق تابع یک سیستم پایاپای است پس نمی‌توانید انتظار داشته باشید با این شرایط معامله‌ای صورت بگیرد.
بنابر این بدون چشمداشت بایستی از شرایط معامله ای رفتار کردن دست بردارید و آنقدر عشق بورزید ومحبت نثارش کنید تا یاد بگیرد و بتواند کم کم احساستش را برون ریزی کند.