تاخیر حرکتی کودک 14 ماهه

سلام

پسرم ۱۴ ماه و نیمه اس

از بچگی چهاردست پا نرفت و فقط غلت میزد و حالت نشسته خودشو جلو میکشه

از یکسالگی دیوار و لبه ی مبل رو میگیره و راه میره حتی یک دقیقه کمتر یا بیشتر، چند دقیقه هم میتونه خودش رو باهاش وایسه اما بخاطر ترس زود خودشو ول میکنه و میندازه بغلمون

تا چند روز پیش نمیتونست وقتی خوابیده خودش بشینه ولی الان سه روزه پدرش بهش یاد داده بره رو شکم و کم کم با دستاش خودشو بالا بکشه و بشینه و فقط دو دفعه در حد چند دقیقه یادش دادیم و کاملا یاد گرفته و احساس میکنم از قبل هم تواناییش رو داشت فقط بلد نبود کمک میخواست و متاسفانه ما بلد نبودیم زودتر بهش یاد بدیم

الان نمیتونه لبه ی مبل رو بگیره و بلند شه تلاش میکنه ولی احساس میکنم قوی نیست حتی الان بلند شدن به حالت نشسته دراومدن و نشسته سُر خوردن به طرف جلو  رو یکم کند انجام میده

میخواستم بپرسم ایا کند بودنش بخاطر کمبود ویتامین کلسیم و ... و چه نوع ازمایشی انجام بدیم که معلوم بشه مشکل از کجاست؟

ایا هنوز وقت داره خودش بلند شه یا این تاخیر حرکتی و باید کاردرمانی انجام بشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

سلام بله فرزندتون علائمی از تاخیر حرکتی رو نشون میده و باید توسط یک فوق تخصص مغز و اعصاب کودک ویزیت بشه و بعدش ببریدش کاردرمانی.
ولی مشکلاتش زیاد نیست و با کاردرمانی انشاالله رفع میشه فقط به تاخیر نندازید که تاخیر بیشتر نشه، چون از مهارت‌های بالاتر عقب میمونه