تفاوت فرهنگی بین من و نامزدم

سلام وقت بخیر.

من و شوهرم در دوران نامزدی بنا به اجبار اون رابطه برقرار کردیم .قبل از عقد به مشکل بر خوردیم و خانواده ها از این ماجرا با خبر شدن یعنی چون کار به جدایی کشیده میشد به خانواده ها اطلاع دادیم اما با هر دلخوری بود عقد کردیم. من و شوهرم هم رو دوست داریم اما تفاوت فرهنگی بین خانواده ها زیاد هست.از طرفی شوهرم خودبین و خودکامه هست و اگر باب میلش عمل نشه بحث و دلخوری بینمون پیش میاد و به دلایلی نمیتونیم با هم حرف بزنیم و مشکلات و حل کنیم.خودم تصمیم به جدایی دارم.اما خانواده ها بر اساس اعتقاد و تعصب همراهیم نمیکنن. بنظر شما من باید چیکار کنم؟!  وقتی حرف هم رو نمیفهمیم  و هیچ وقت نشده بدون بحث و مشکلات در مورد مسائل جدی زندگی صحبت کنیم.تو این نه ماه نشده پیش هم درد و دل کنیم یا صحبت. تنها صحبت های من و همسرم بدون بحث و ناراحتی حول محور جنسی و رابطه هست. در ضمن مخالف پیشرفت و کار کردنم هستن. فقط دوست دارن تنها جوابی که میشنون چشم باشه.اگر مخالفتی از جانب من باشه کار به بحث و دلخوری میکشه. بهترین راه از نظر تیم مشاور محترم چیه؟! ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل ارایشگر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزیز ✋🏻
ممنون از اینکه مارا انتخاب کردید
ناراحتی شمارا درک می‌کنم و بابت شرایط پیش آمده متاسفم .
شناخت ما از شما و همسرتان و روابط بین شما بسیار محدود است ،وضعیتی که الان پیش آمده نشانه عدم مهارت  در روابط است .در مرحله سختی هستید زیرا حمایت خانواده را هم ندارید .برای راهنمایی و مشاوره نیاز به ارزیابی دقیق شما و همسرتان است که نیاز به زمان دارد  ،پیشنهاد می‌کنم حتما برای تصمیم گیری درست و بالغانه  از مشاوره حضوری کمک بگیرید.

                           شاد و موفق باشید 🌷🙏🏻