بی حالی از علائم بارداریه؟

سلام من ۲۱ مهر اقدام کردم و الان درد و گرفتگی خفیفی در تخمدان راست دارم و ترشح هم دارم سفید چسبنده بدون بو حالت تهوع وقتی غذا میخورم دارم اشتهام کم شده کم خواب شدم خیلی غمگین و بی حالم آیا باردارم یا علائم پریودیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام عزیزم
ما به خانم هایی که سیکل قاعدگی منظمی دارند و به موقع دچار عادت ماهانه می شوند توصیه می کنیم اگر می خواهند بدانند که باردار هستند یا نه بعد از اینکه زمان مقرر پریودشان گذشت و خونریزی اتفاق نیفتاد آزمایش بدهند. حالا این آزمایش می تواند آزمایش خون یا بارداری باشد.