تفسیر آمنیوسنتز جنین

سلام خسته نباشید من بعد از آمنیوسنتز مشخص شد جنینم وارونگی پری سانتریک کوروموزوم شماره 9  46xy inv p11q12 داره و تو مرکز کریمی نژاد-نجم آبادی هم انجام دادم، الان نمیدونم قراره چه اتفاقی بیفته؟ و از من و همسرمم آزمایش نگرفتن و گفتن نیاز نیست این یک واریانت نرمال محسوب میشه، حالا شما راستش رو بهم بگین؟ آیا ممکنه من و همسرم سالم باشم و این اتفاق فقط برای جنین من افتاده باشه؟ یا قطعا از من و همسرم گرفته؟ آیا تظاهرات بالینی داره این مشکل؟ آیا جنینم در آینده مشکل باروری داره؟ تو رو خدا راستش رو بهم بگین...

یه پزشک ژنتیک تو شهرم رفتم میگه بله احتمال اختلال در باروری داره تو آینده و از من و همسرم نیست این مشکل، چون در اولین اقدام برای بارداری خدا این طفل معصوم رو بهم بخشید و مشکل سقط و ناباروری نداشتیم ور جنین اتفاق افتاده و حتی پدر و مادرهای من و همسرم هم مشکل باروری نداشتن...

شما کمکم کنین، آیا بدنیا آوردن این بچه صحیحیه؟ آینده اش رو نابود نکنم با تصمیمم؟ راستش رو بهم بگین... این رو هم بگم من دیابت لادا دارم و یک ماه قبل از بارداری قرص تبدیل به انسولین شد...

به دستای مهربون خدا میسپارمتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

قطعانظردهی دراین مورددرتخصص زنان نیست.مشاورین ژنتیک بایدنظربدهند.