شرایط آی یو آی چیه؟

سلام من میخوام ای یو ای انجام بدم برای دومین بار ... بار اول یک فولیکول ۲۱ در تخمدان چپ داشتم و جداب منفی شد...این ماه سینال اف زدم دکتر گفت اگ دوتا فولیکول شد ای یو ای انجام میدم ولی متاسفانه یکی بود اونم در تخمدان چپ...میخواستم بدونم حتما باید دوتا باشه؟ چون با یکی جواب نمیده ?

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

ضخامت مناسب اندومتر ، فوليكول خوب و رشدكرده ، وضفيت كيفيت اسپرم همه در بالارفتن شانس باروري در اي يو اي موثرند. يك فوليكول هم خوبه، چند تا فوليكول باشه امكان باروري بيشتر ميشه