با سلام در هفته ی یازدهم بارداری هستم از اول باردارى همخوابی داشتم تا دو هفته پیش که به علت انقباضات رحم پزشک برام شیاف تجویز کرد و گفتند نزدیکی نداشته باشم و اوایل بارداری هم یکی دو بار زرشک خوردم آیا خدا ناکرده امکان مشکلی برای جنین هست در مورد زرشک هم جایی خواندم مشکل ایجاد میکند و تا کی نباید همخوابی داشته باشم مرسی
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام معمولا ما برای کسانی که لکه بینی، دارند ویا سابقه سقط دارند شیاف تجویز میکنیم اگر لکه بینی، دارید یا پزشک تان گفته که نزدیکی نداشته باشید صبر کنید مشکلتون که حل شد بعد نزدیکی را شروع کنید اگر صرفا فقط دردهای پریود دارید این دردها طبیعیه و نیازی به شیاف نیست و مشکلی ایجاد نمیکنه زرشک هم مشکل برای جنین ایجاد نمیکنه؟ اگر در مصرف آن معتدل باشید و افراط نکنید نگران نباشید