ترمیم بکارت

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 2334 بازدید 3 تبادل تجربه

سلام شاداب باشید میخواستم بدونم ترمیم بکارت با بیهوشیه یا بی حسی؟؟ایا بعدش عوارضی داره مثل اینکه نشه راه رفت یا دستشویی کرد

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ترمیم پرده بکارت امکان ندارد واینکه خیلی راحت تشخیص داده می شود که این پرده بکارت دست کاری شده است

تجربه شما

تازه خیلیا ترمیم کرذن وازدواج کردن

با بی حسی انجام ميشه و فقط همون ناحيه رو بی حس ميكنن بعدش ميتونی پاشی و دستشوييم بری

سلام چرا امکان ترمیم هست اینجا دکترها مجبورن بگن نه. من خودم میخوام برم دو هفته دیگه فردام میرم معاینه