سلام. من ترم یک کارشناسی علوم آزمایشگاهی دامپزشکی هستم در مورد رشته ای که رفتم مرددم نمی دونم این رشته آینده شغلی داره یا نه می شه کمک کنید هر چی تحقیق می کنم به جایی نمیرسم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام. اگر به درسهاش علاقه دارید تردید نکنید و با علاقه بخوانید. شما می توانید در کارشناسی ارشد رشته های متنوعی شرکت کنید.  آینده شغلی به خود شما بستگی داره .  از طرفی قبولی در علوم آزمایشگاهی پزشکی مشکل تره . اگر به کارهای آزمایشگاهی و تحقیقاتی علاقه دارید این رشته خوب است. کارایی این رشته از شیمی و زیست شناسی بهتر است. حتی می توانید در برخی گرایشهای آزمایشگاهی پزشکی هم ادامه تحصیل دهید. به نظر من خوبه و با افراد غیر متخصص مشورت نکنید.