سلام. چند سوال داشتم

واکسن 1 سالگی فرزندم رو به دلیل بیماری 1 ماه دیرتر زدم و الان واکسن 1 سال و 18 ماهگی رو باید روی تاریخ 1 سالگی بزنم یا 6 ماهگی چون 2 تا واکسن 6 ماه و 1 سالگی هر دو در 18 ماهگی هست

2. بر چه اساس واکسن ها 2. 4.6.1 و 1 سال و نیم و ...تقسیم بندی شده اند؟چرا هر یکی در 1 نوبت زده نمیشوند. مثلا اگر 1 سال و نیمگی زده نشه چی میشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

واکسیناسیون باید دقیقا طبق برنامه واکسیناسیون کشوری انجام بشه و علت تکرار واکسن در نوبتهای مختلف اینه که بدن بطور کامل بر علیه اون بیماری پادتن بسازه و ایمن بشه.
این برنامه واکسیناسیون پس از سالها بررسی و آزمایشات تعبیه شده و بهترین شیوه برای ایجاد ایمنی زایی علیه عفونتهاست.