وسواس فکری مذهبی

چطور درمان کنم این وسواسمو؟؟

همش باید قرآنو زیارت عاشورامو بوس کنم. همش باید پارچه سبز متبرکی که دور دستم بستمو بوس کنم.تو ذهنم صلوات بفرستم بگم یا الله و ...باید هر جوریه آسمونو پیدا کنم مثلا از لای پنجره و... به آسمون آبی بوس بفرستم و سجاده هارو ببوسم

مشکلم خیلی جدیه؟آایا خوب میشم میشه بهم راهکار بدین لطفا؟

البته وسواس ارثیه تو خانوادم یکی ازخواهرم وسواس فکری داره یکیش به خون و تمیزی حساسه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
عزیزم احتیاج به بررسی بیشتر است
باید اطلاعات بیشتری داشته باشیم با چندتا علایم نمیتونیم بگیم شما وسواس دارید یا خیر
و اگر هم جواب بله باشد .راهکاری اینجا نمیشه داد باید به روانشناس مراجعه کنید تا علت و درمان شروع شود