تردید در ادامه تحصیل

سلام. من ۲۲ سالمه و یه بچه۶ ماهه دارم. تا دوم دبیرستان کامپیوتر خوندم والان دوست دارم دیپلم تجربی بگیرم و ادامه تحصیل بدم شوهرم هم تشویقم میکنه اما از طرفی فکر میکنم با این شرایط برم آرایشگری یا هنری دیگه یاد بگیرم خیلی زود میتونم کسب درآمد کنم ولی درس خوندن رو بیشتر دوست دارم.الان نمیدونم چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام. موفقیت در رشته علوم تجربی به شدت سخته. اگر اراده و انگیزه و استعداد کافی دارید در رشته تجربی ادامه تحصیل بدهید. اگر تلاش نکنید قطعا در رشته تجربی شکست می خورید. موفقیت در آرایشگری یا هنر راحت است . البته رقابت در هنر هم سخته.