تیرگی پوست در بارداری

سلام من هفته ۳۴بارداری هستم و زیر بغل و پوست اطراف واژن و مقعدم تیره شده.میخواستم بدونم این تیرگی ها بعد از زایمان به خودی خود برطرف میشوند؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کلینیک پوست، مو، لیزر و لاغری

سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز
شما می توانید بعد از اتمام دوره بارداری خود ، تماس با بخش پشتیبانی کلینیک ایرانیان 75900-021 حاصل فرمایید و وقت مشاوره  توسط متخصصان پوست و مو را جهت بر طرف کردن این مشکل دریافت کنید .

از جمله راهکار های این مشکل : کربوکسی تراپی ، فیس آپ ، میکرودرم ابریژن و انواع لیزر ها و...می باشند .

باتشکر