درمان لرز در بارداری

سلام

من هفته پنجم ششم بارداری هستم ؛از یکماه پیش لرز داشتم ؛ اما این چند روزه خیلی شدید شده که باید همش لباس گرم بپوشم و زیر پتو باشم

نمی‌دونم از بارداریه یا عفونت یا سنگ صفرا یا کلیه ؛ کلا خیلی تو فکرم

چون هم تکرر ادرار دارم؛ هم زیر دلم درد می‌کنه ؛هر چند این دوتا توی بارداری طبیعی هست و سربارداری قبل هم داشتم

اما لرز رو نه؛ این دو روز از لرز افتادم ؛ از بس سردمه

البته چند روز پیش سرما هم خورده بودم که فقط آبریزش یکروز داشتم و کوفتگی و الان بعد چند روز لرز

الان هم تمام دست راستم تیر می کشه ؛ نمی‌دونم از سرماست یا کم قوتیه یا سرماخوردگی یا چیز دیگه

چکار کنم و چه آزمایشی بدم ؟

مشکلم چی می تونه باشه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
شما باید به دکتر مراجعه کنی تا در صورت نیاز برای شما درخواست آزمایش داده بشه