رفتار درست با کتک زدن کودک

69 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید

من یه دختر 18 ماهه دارم حدودا یک ماهه که زدن رو یاد گرفته مثلا وقتی کاری رو میخوام که انجام نده و بهش میگم نکن این کار بده یا دست نزن خطرناکه یا در مواقعی که چیزی رو ازم میخواد که امکانش نیست بهش بدم شروع میکنه به زدن باید چه عکس العملی نشون بدم در مقابل این رفتارش؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و خانواده

سلام مادر عزیز
استفاده از جمله های امری بدون در نظر گرفتن احساس کودک می‌تواند باعث خشم کودک شود ،اینکه شما بگویید چه کاری نکند درصورتی که پیشنهاد دیگری برایش نداشته باشید آزارنده هست .پیشنهاد میکنم برای  اینکه به کودک بگویید چه کاری انجام دهد و چه کاری را نه از فرمول زیر استفاده کنید :بیان احساس کودک ،بیان قانون ،بیان گزینه دیگر.به عنوان مثال :میدانم که خیلی دوست داری روی میز نقاشی بکشی اما ممکنه روی میز رنگ‌ها بماند بیا یه مقوا بندازیم و روی آن نقاشی کنیم .نکته دیگر اینکه اصولی را برای ابراز خشم به کودک یاد دهید وقتی شروع به زدن می‌کند بدون عصبانیت و صدای بلند و پرخاشگری ،فقط جدی دست او را بگیرید و تکرار کنید که اجازه ندارد به خودش یا دیگران آسیب بزند فقط بگویید زدن نه .برای هر بار همین کار را تکرار کنید تا کودک این الگوی رفتاری را یاد بگیرد.نکته دیگر اینکه با زدن ,به او توجه نکنید و هر بار که خواسته اش را با زدن گفت برآورده نکنید و بالعکس به محض اینکه به شکل درستی خواسته اش را مطرح کرد تا قبل از اینکه به این رفتار برسد برآورده کنید .
موفق باشید

تجربه شما

ممنون از راهنماییتون