پریودام نامنظم و pco

سلام من چند ماهی پریودام نامنظم شده بود رفتم دکتر سونو نوشت وقتی انجام دادم برام pco زد رفتم پیش ی دکتر بهم مدروکسی پروژسترون داد و گفت هورمونات بهم ریخته یکماه استفاده کردم بعد از قطع کردنش سه روز بعد پریود شدم ی مطلب خوندم گفتن پروژسترون نخور خوب نیس رفتم پیش دکتر خودم بهم ویتاگنوس داد اما بهش نگفتم ک مدروکسی خوردم و این ماهو بخورم یانع؟

از نظر شما این ماهم مدروکسی پروژسترون بخورم تا پریود بشم بعد ویتاگنوس شروع کنم یا مدروکسی رو نخورم و ویتاگنوس شروع کنم؟؟؟

لطفا اینم راهنماییم کنید یعنی تنبلی تخمدان هیچ راه درمانی نداره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
تنبلی تخمدان درمان قطعی ندارد و بایستی تحت درمان دارویی قرار بگیرید تا علائم و نشانه های آن بهبود یابد و همچنین سبک زندگی خود را تغییر دهید.
همراه با ویتاگنوس، قرص مدروکسی پروژسترون خود را طبق دستور پزشک استفاده نمایید.