دخترم حدود ۸۰ کلمه میگه که از این تعداد حدود ۲۰ تا واضح و بقیه ناواضح مثلا به نقاشی میگه دداشی یا به بستنی میگه ممنی یا به بشین میگه اشی

جملات هم چند تا میگه مثلا اش من پو یعنی کفش من کو

یا میگه ششه آب بیار یعنی تو شیشه برام آب بیار

یا میگه دست من بو من اع اع ام(دستم بو شد و گریه کردم)

بازی بلد رنگا رو از هم جدا میکنه زردا جدا ابی جدا و دو رنگ صورتی و ابی رو میشناسه به عروسکش شیر میده الکی میبر حموم و میشورتش و غذا میپزه

میخوام بدونم ممکن کم هوش باشه؟ یا تاخیر رشد داشته باشه

پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام وقت به خیر
تو سن کودک شما طبیعیه که گفتارش چندان واضح نباشه و مهارت جمله گوییش هم بد نیست
از نظر مهارت شناخت و درک هم خوب به نظر میرسه
فقط اینک اگر صداهای زیادی رو تا بعد از سه سالگی همچنان اشتباه تلفظ کنه میتوتید ببرید ارزیابی بشه تا مهارتهای تولیدی و هماهنگی کودکتون بررسی بشه