رهایی از افکار منفی

سلام من خانمی ۲۳ ساله هستم،و سال هاست با این افکار منفی و استرس دارم زندگی میکنم و واقعا الان که دوساله ازدواج کردم،این استرس و افکارمنفی داره منو آزار میده .همیشه نگران پدر و مادر و خواهر و همسرم هستم،همیشه میترسم که یکی از این عزیزا خدایی نکرده مریض بشن یا خدایی نکرده از دستشون بدم حاضرم قسم بخورم از کل روز ،تمام ثانیه هام درگیر این افکارام.با خودم تمرین میکنم که به این چیزا فکر نکنم اما فقط ۲ دقیقه بیشتر دوام نمیاره این تمریناتم. تا جایی روی این افکار تمرکز کردم که احساس میکنم همین الان داره چیزایی که تو فکرمه ،اتفاق میفته و همون موقع شروع میکنم به گریه کردن

خیلی از این وضع ناراضی و ناراحتم. اگه میشه یه راهکاری بهم بدید ممنونتون میشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
عزیزم افکاری که به ذهن ما می آیند به هیچ وجه دست ما نیست و ما کنترلی روی اونها نداریم و زمانی که تلاش برای کنترل انها داشته باشید قدرتمندتر از قبل به سراغ شما می آیند.
یک جعبه دستمال کاغذی خالی بردارید افکار متفی که توی یک هفته به سراغ تون میان رو روی یک کاغذ بنویسید و بندازید داخل پاکت. بعد از یک هفته در پاکت رو باز کنید و ببینید چندتا از اون افکار اتفاق افتاده؟
افکار ما مساوی با واقعیت نیستند. اگز قرار بود تمام افکار ما اتفاق بیفتد الان هیچ چیزی سرجای خودش نبود
 سه نوبت تو روز یک اتوبان رو تصور کنید که شما در حال گذر از آن هستید. تابلوهای کنار اتوبان افکار شما نوشته شده است و شما شاهد دیدن این افکار هستید و عبور می کنید. درگیر افکارتون نمیشید فقط می بینید و رد میشید
در مواقع غیر اضطراب تکنیک تنفس عمیق را انجام دهید