سلام خانم دکتر امروز دو روز از پریودیم میگذره خوب شدم پریودیم معمولی هر دفعه شدید اما این دفعه خوب بود اما درد مثل همیشه فقط روز دوم داشتم و روز چهارم و تا هفت روز لک قهوه ای داشتم الان بعد از اولین نزدیکی احساس درد پریودی دارم چکاپ کردم عفونت ندارم پرولاکتینم خوبه آقا در حال حاضر داروی عفونت مصرف میکند با ساشه های آندرفرویدایتالیایی با ال کارنتین دکترش گفته خوب شد جواب آزمایش آقام چرا خودم اینحور شدم خواهش میکنم زودتر جوابم بدهید سپاسگزارم

اطلاعات تکمیلی

سن سی وچهارسال جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام درد کم  بعد از نزدیکی مشکلی ندارد
در مورد لکه بینی هم اگر در یک سیکل اتفاق بیفتد مشکلی ندارد اما در صورت تکرار لازمه که دارو استفاده کنید