سلام. دکتر دختر من روزی که بدنیا اومد در بیمارستان تست شنوایی سنجی که انجام دادن گفتن همه چی خوبه فقط گوش چپ یه مقدار آب کیسه دور جنین رفته تو گوشش که خوش جذب میشه و جای نگرانی نیست اما من میترسم دخترم الان ۱ ماه داره لازمه دوباره ببرمش شنوایی سنجی

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

شنوایی شناس

سلام و درود فراوان
استاندارد جهانی غربالگری شنوایی نوزادان به شرح زیر است.
ارزیابی اولیه شنوایی قبل از ترخیص از بیمارستان انجام می شود و درصورت وجود پاسخ مناسب در تستها ،چکاپ نهایی در 3 ماهگی صورت می گیرد و در صورت عدم وجود پاسخ مناسب ،چکاپ دوم در یکماهگی انجام می شود.بطورکلی ارزیابی شنوایی نوزادان در دو مرحله انجام می شود ،بدو تولد و 3 ماهگی.لذا توصیه می شود جهت کامل شدن ارزیابی شنوایی نوزادتان در 3 ماهگی تست کاملی انجام دهید.