سلام ۲۹ سالمه ۳ساله ازدواج کردم و ماه ۴ اقدامم.تمام آزمایش های من و همسرم سالمه.۲۰ شهریور پریود شدم ۳۰ شهریور رفتم عکس رنگی گفت سرویکست مقداری چسبندگی داشت که با تزریق رفع شده و لوله هات هم بازن. تخمک گذاریم ۵ مهر بوده که میشه روز ۱۷ سیکل.سیکلام هم ۳۲ روزه ان.باید ۲۰ مهر پریود میشدم الان ۲۸ مهره هنوز خبری نیست ۳ روز پیش هم آزمایش خون دادم منفی بود؟ به نظرتون احتمال بارداری هست؟ میخوام برم دکتر بگم آمپول بده پریود شم که بتونیم دوباره اقدام کنیم.به نظرتون زود آزمایش دادم یا نه؟ میشه راهنمایی کنین؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما خیر احتمال بارداری وجود ندارد تا یک هفته دیگر برای پریود شدن زمان دارید اگر تا یک هفته دیگر پریود نشدید آن وقت به پزشک مراجعه نمایید موفق باشید