سلام من سه تا بچه دارم که سر بچه سوم لوله هامو بستم سزارینی بودم هر سه تا راولی با این که سر بچه سوم افسردگی شدید گرفتم بخاطر ناخاسته بودنش از دکترم خواطتم که بچینه یعنی محکم کاری کنه..اونم بهم گفت چیدم نامه هم از شبکه بهداشت دادند. ولی با این وجود بازهم میترسم و نزدیک ده ماه بود که من باز هم جلوگیری داشتم.تا این که دوبار بدون جلوگیری نزدیکی داشتم و الان هم خیلی میترسم تو را خدا مکم کنید که آیا این ترس من بی مورد؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بله ترس شما بي مورده ، در توبكتومي قطعي لوله ها بريده ميشود . و شانس باروري صفر هستش

تجربه شما

اگه واقعاً نگرانيتون شديده براي آرامش فكرتون ميتونيد عكس رنگي رحم و لوله ها رو بديد.

اگر در عكس رنگي رحم و لوله ها ماده حاحب به فضاي شكمي و پريتوئن وارد نشود در مورد شما كه توبكتومي كرده ايد ،  نشاندهنده قطعي بريدگي لوله هاست.

خیلی ممنون خانم دکتر که جوابمو دادین ولی من خاطره ی خیلی خیلی تلخی از روشی که تو بهداشت بهم دادند وگفتند که نگران نباش وبهترین روش واین روش آیودی بود..که بعداز ۴سال که گذشت از گذاشتنش..من باردارشدم ناخواسته با این وجود که معاینه کردند گفتند اصلا جای ایودی خوبه وتکونم نخورده..حالا میخواستم بدونم برم عکس رنگی از رحم بگیرم که ببینم حتما چیده یا بسته با حلقه یا نخ