سلام ببخشید من ۳۹ هفته ۵ روزمه براساس تاریخ سونو

ولی براساس تاریخ اخرین پریودم ۴۰ هفتم گذشته باید ۲۵ مهر زایمان میکردم

۲۱ مهر بهداشت گفت برم برای معاینه رفتم بیمارستان برای معاینه باز شدن دهانه رحم بهم گفتن ۲ سانت دهانه رحمت بازه برو تا دو روز دیگه که دردات شروع شد بیا

ولی هیچ درد و علائمی ندارم

پیاده روی حمام آب گرم ورزش توپ نزدیکی تحریک نوک سینه بالا پایین رفتن از پله همه اینا روانجام میدم ولی هیچ تاثیری نداشته فقط لگنم درد میکنه همین

میشه بگین باید چیکار کنم واقعا خسته شدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

تست نان استرس تست بديد و نظر متخصص رو در مورد اجازه ادامه بارداري يا ختم اون جويا بشيد