سلام خسته نباشید من یکسال و نیمه که منتظر نی نیم ولی هنوز خدا نداده بهم نداده شنیدم کسایی که باردار باشن لکه لانه گزینی میبینن یا اون خون از طریق ادرار دفع میشه پنج روز مانده به موعدم دیروز ظهر که رفتم دستشویی ادرارم قهوه ای شده بود گاهی هم دور نافم تیر می‌کشه امکانش هست باردار باشن یا ربطی نداره؟😔

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز از روی علائم نمی توان تشخیص بارداری را داد باید صبر کنید اگر تاخیر در پریود خود داشتید آن وقت تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید