تغییر زمان تخمک گذاری با تزریق اچ سی جی

سلام و وقت بخیر.بنده چند ماه هست که برای بارداری پسر اقدام کردم ماه قبل روز ۱۳ پریود به متخصص مراجعه کردم سونو انجام دادن و آمپول اچ سی جی دوتا همزمان دادن و گفتند ظهر روز ۱۴ دو آمپول تزریق بشه وروز ۱۵ اقدام بشه پریود بنده طی ۳-۴ماه اخیر ۲۹ روزه بودوماه قبل که آمپول تزریق کردم پریودم یک روز عقب افتاد میخاستم بدونم تخمک گذاری بنده روز چندم سیکل هست آیا همون روز ۱۵ تخمک گذاریم هست یا ممکنه بخاطر یک روز تاخیر پریود جا به جا شده باشه؟ وسوال بعدیم اینه ک برای بارداری پسر آیا اشکالی داره که روز۱۴و ۱۵ و۱۶ هر روز اقدام داشته باشیم ؟ شوهرم آزمایش دادن و مشکلی نداشتن نرمال بودن آیا اسپرم ضعیف میشه و احتمال پسر شدن کمتر میشه؟ ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل فرهنگی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام بايستي براساس سونوي واژينال وپس ازاندازه گيري فوليكولها تصميم به تزريق آمپول گرفت وبراي بارداري پسر نيز همينطور ،،، باسونوي واژينال دريك يا دوروز اجازه نزديكي بدون جلوگيري را ميدهيم،،، ازاينستاي من ديدن فرماييد